Vandingsanlæg – hvor kan du bruge dem henne?

12 april 2022
cecilie_mortensen

editorial

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan du kan bruge forskellige vandingsanlæg? Så er der flere gode eksempler at hente her. 

Måder du kan bruge vandingsanlæg på 

Benyt dig af drypvanding i din egen have 

Et af de vandingsanlæg du kan få fingrene i, er anlæg til drypvanding. Noget af det smarte ved denne variant er, at du kan vande helt tæt på planter, blomster, grøntsager, frugter m.m. Du får derfor ekstra sikkerhed for, at dine planter eller afgrøder får den mængde vand, de skal. Og samtidig kan du se frem til, at der kun bruges ca. 20 % af den mængde vand, som der ellers vil blive brugt ved en almindelig vanding.  

Pop up vanding til græsplæner 

En anden type vandingsanlæg du også kan finde, er pop up vanding til græsplæner. Det kan være plæner, der er placeret i din egen have, på golfbaner, ridebaner eller andet. Som navnene også indikerer kommer dette vandingsanlæg kun op, når der vandes – og løsningen er integreret i jorden. 

Vandingsanlæg

Anlæg til ridebaner 

Et tredje og sidste vandingsanlæg du kan få fingrene i, er anlæg til ridebaner. Her kan sprinklerne der vandes med placeres forskellige steder – blandt andet i loftet for at minimere støvet, der kan komme, når der rides rundt i hallen. 

Som du nok allerede kan fornemme, er der flere forskellige måder, du kan bruge vandingsanlæg på. Og heldigvis er de også designet til at kunne bruges forskellige steder. 

Hvor skal du købe vandingsanlæg henne? 

Du står heldigvis godt stillet, hvis du skal købe vandingsanlæg. Der findes nemlig firmaer i hele landet, som kan levere forskellige anlæg. Brug derfor også gerne lidt tid på at søge online. Her kan du få et overblik over de muligheder du har – det er uanset, om du skal bruge anlæggene privat eller til din virksomhed: https://directespana.dk/.

Flere Nyheder