Typer af håndværkere

23 september 2021
Steffen Hansen

Kan du blive forvirret over, hvad begrebet “håndværker” dækker sig over? Håndværker er et begreb, man bruger om alle typer af personer, der har speciale i et bestemt type håndværk. Du kan læse med her i indlægget og blive klogere på de mange typer af håndværkere, som der er.

 

 

1.Elektriker 

En elektriker kan fikse dine lamper eller andre apparater, som opererer med el. En elektriker kan også kigge til dine hårde hvidevare, såsom køleskabe, opvaske – eller vaskemaskiner. Der er naturligvis ting, som du selv kan klare uden at skulle ringe til elektriker. Dog skal du være påpasselig alligevel, da du kan risikere at få stød. Skal du have nye stikkontakter, er det også en elektriker du skal henvende dig til. 

 

2.Tømrer

En tømrer er den person, du skal henvende dig til, når det kommer til arbejde med træ eller andet byggemateriale. En tømrer kommer f.eks. og sætter dit nye køkken op eller hvis du skal have nye paneler i din stue. Tømreren er også med, når du får bygget et nyt hus, da det er dem som bygger husets skelet. En tømrer er god at have ved hånden, hvis der kunne opstå problemer i dit hjem, som er ude af dine hænder. Tømreren hjælper også med at fikse dit loft eller gulv, hvis du har haft en vandskade. 

 

3.Maler 

En maler er den person, du henvender dig til hvis du skal have malet i dit hjem. Det er måske lidt selvsigende, men vidste du, at du også henvender dig til en maler, hvis du gerne vil have noget tapetseret i dit hjem? En maler ved en masse om maling og hvilken slags du skal bruge til bestemte materialer. En maler maler ikke kun indersiden af dit hus, men derimod også ydersiden. Så hvis du har et forfaldent hus, som trænger til en opkvikker, så kan du kontakte et malerfirma. 

Flere Nyheder