Loading...
træpleje

Træpleje forskønner mange områder

Træpleje forskønner mange områder

Træpleje kan være mange forskellige ting, men generelt kan du forestille dig det som forskønnelse af forskellige udendørsarealer, hvor der er natur-elementer af større eller mindre omfang, der er plantet organiseret eller tilfældigt.

Mere præcist kan det dreje sig om at klippe grene, plante træer, fjerne træer med videre, men det kan også noget meget specifikt såsom at have at gøre med stubfræsning Lyngby.

De fleste af os, der holder have eller har set en misligeholdt have, vil kunne nikke genkendende til, at sådan nogle områder hurtigt ender med at ligne et tilfældigt vildnis, hvis man ikke forsøger at holde det nede eller bare at gøre det pænt.

Det er alt fra, at græsset vokser for højt, slyngplanter kravler op ad huse, træer vokser tilfældigt med videre, men det er jo bare naturen, der gør sit, som den er indstillet til fra – netop – naturens side.

Det er os mennesker, der har fundet på, at hvis vi reviderer og ændre på dette udseende, så kan vi få lavet nogle naturområder, som i vores øjne er æstetiske smukke.

Dette kan være alt fra, at vi skal have en velholdt have med blomster, lavt græs og nogle træer, der er af forskellige typer, måske har frugter på sig og ikke vokser i forskellige retninger.

Men det kan også være helt op til det store med offentlige parker eller store herregårdsarealer, hvor man måske er nødt til at køre rundt for at komme fra den ene ende til den anden, og hvor man skal planlægge lange perioder fremad for at kunne have træpleje-delen færdig til tiden.

Den slags kan man gøre med det mere grove arbejde, hvor man fælder træer, planter nye med videre og ned til, at man får en anlægsgartner på til at klare det mere mindre forskønnende, så man ender med et ensartet udtryk fra det store til det små med flotte omgivelser.