Spar penge og skån miljøet med en effektiv varmepumpe

18 januar 2021
Astrid Pedersen

Skal det gamle fyr eller de dyre elektriske varmeapparater skiftes ud med en billigere og mere miljøvenlig løsning? Så er en varmepumpe det bedste bud her i 2021.

Skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe?

Der findes grundlæggende to forskellige typer varmepumpe på markedet. De er hver især rettet mod at erstatte henholdsvis elektriske radiatorer og olie eller gas fyr.

En luft til luft varmepumpe er en prima erstatning for dyre og ineffektive el radiatorer idet denne varmepumpe udelukkende benytter luft til opvarmning af rummet. Med en luft til luft varmepumpe får du samtidig en smart air condition som kan nedkøle dine stuer og værelser om sommeren og samtidig renser luften for partikler og mikro organismer.

En luft til vand varmepumpe er der imod en fin substitut for et nedslidt fyr, og vil kunne spare dig for op imod 70 procent af dine samlede udgifter til opvarmning af boligen. Dette skyldes at en luft til vand varmepumpe er langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end dit gamle, udtjente fyr.

Denne energi effektivitet afspejler sig således i såvel din varme regning som i dit globale CO2 aftryk. Og det betyder at du kan tage lange varme styrtebade og fyre ekstra op for varmen i din bolig med god samvittighed over for såvel din pengepung som klima og miljø.

Hvor kan jeg få hjælp til installering og montering af varmepumpe på Nykøbing Falster?

Er du bosiddende i den sydlige del af Danmark, nærmere betegnet på Falster, kan du altid kontakte TEH-Elservice ApS og få hjælp til at sætte din nye varmepumpe op. TEH-Elservice ApS hjælper gerne med såvel levering som opsætning af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, og giver samtidig en hånd med indhentning af energitilskud. Læs mere på teh-el.dk

Flere Nyheder