Spar penge hvert år med en luft til vand varmepumpe

05 oktober 2021
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at spare penge på opvarmning af huset? Så bør du overveje en luft til vand varmepumpe.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er det mest klimavenlige og økonomisk rentable alternativ til et gammelt olie, pille eller gas fyr. Står du således for at skulle udskifte dit slidte fyr kan du med stor fordel lade det erstatte af en luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere effektiv i sin anvendelse af den tilførte energi end et gammelt udtjent fyr. Du vil således kunne skære i hvert fald halvdelen af dine årlige udgifter til varme når du vælger at skrotte dit fyr til fordel for en varmepumpe.

Varmepumpen vil hurtigt have tjent sig selv ind igen. Og da det er muligt at opnå offentligt tilskud til opsætning og installation af en varmepumpe, lige som du kan bruge dit håndværker fradrag i denne anledning, går det meget hurtigt med at få pengene igen.

Hvordan vælger jeg den rette luft til vand varmepumpe?

Når du skal vælge en luft til vand varmepumpe er det selvfølgelig vigtigt at du finder en varmepumpe i den helt rigtige størrelse og med den rette kapacitet. På den måde kan du sikre at din nye varmepumpe er i stand til at opvarme såvel cirkulations vand som brugsvand svarende til husstandens forbrug.

Hvis du er i tvivl om hvorledes du vælger den rette varmepumpe kan du altid kontakte et professionelt VVS firma med speciale inden for netop luft til vand varmepumper. Er du bosat i det københavnske kan du med stor fordel kontakte Amalo. Amalo er et VVS firma som har specialiseret sig inden for luft til vand varmepumper og derfor med sikkerhed vil kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige af slagsen.

Læs mere på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe.

Flere Nyheder