Spar på varmeregningen – ikke på varmen – med en smart varmepumpe

09 marts 2021
Astrid Pedersen

Skal du skifte til varmepumpe? Så bør du læse med i det følgende.

Luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe – hvad skal jeg vælge?

Luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper imødekommer forskellige behov. En luft til luft varmepumpe fungerer fint som erstatning for elvarme. Du vil kunne spare op imod 70 procent på din elregning ved at skifte dine radiatorer ud med moderne luft til luft varmepumper – og så får du i tilgift langt mere effektiv opvarmning af din bolig samt rensning af luften i alle rum.

Fyrer du med olie, gas eller piller, og varmes brugsvand og cirkulations vand i boligen op ved hjælp af varmen fra fyret, kan du med stor fordel skrotte dette til ære for en luft til vand varmepumpe – med stor økonomisk besparelse til følge.

Hvem kan hjælpe med installation af varmepumpe i Næstved?

Hvis du er bosat i den sydlige del af Sjælland, nærmere betegnet Næstved eller oplandet hertil, kan du med fordel vælge El Og Teknik som din varmepumpe installatør.

El Og Teknik er en sammenslutning af de tre velrenommerede elektriker og installatør virksomheder A&O Carstensen, El-firmaet Lodal og Tappernøje El, som tilsammen udgør et stærkt team på over tredive medarbejdere. Med El Og Teknik får du en professionel service som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer.

Du kan være sikker på at din nye varmepumpe bliver monteret og installeret efter alle gældende forskrifter når du overlader opgaven til en autoriseret elektriker eller el installatør fra El Og Teknik. Og har du brug for hjælp til valg af den rette luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe kan El Og Teknik også sagtens hjælpe. På den måde er du sikret en varmepumpe som modsvarer husstandens behov for opvarmning.

Du kan få mere information på eogt.dk.

Flere Nyheder