Skab stemning og atmosfære med smukke gardiner

05 februar 2020
Astrid Pedersen

Går du og drømmer om at skifte bolig stil – og skal hjemmet derfor ommøbleres og væggene måske males i nye, friske farver? Så må du ikke glemme gardinerne. Dine gardiner spiller en stor og væsentlig rolle for rummets stil. Med de rette gardiner får rummet et smukt og udtryksfuldt look. Og et sæt vel valgte gardiner kan udrette underværker for lys indfaldet i stuer og værelser.

Hvor finder jeg de bedste gardiner i Vordingborg?

Hvis du er på udkig efter gardiner i høj kvalitet, kan du med fordel tjekke den lokale gardin forretning Tidens Design. Med base i Vordingborg, men levering i hele landet, har Tidens Design gennem tredive år oparbejdet såvel en solid kundebase som et betragteligt udvalg af tekstil varer af højeste standard.

Hvad kan Tidens Design tilbyde?

Tidens Design er leveringsdygtig i alle former for gardiner og en masse andre former for bolig tekstil. I den online shop finder du et stort og varieret udvalg af rullegardiner, plisségardiner, persienner, foldegardiner, lamelgardiner, panelgardiner og mørklægningsgardiner samt andre typer solafskærmning til vinduer, insektnet og markiser. Du kan også finde diverse tilbehør til gardiner – her under gardin stænger – samt produkter til bad og wellness (håndklæder, badekåber, vaskeklude og meget andet), sengetøj og sengelinned samt dyner og puder.

Tidens Design forhandler de lækre produkter fra den danske producent Trip Trap, hvilket du også kan finde i den online shop. Og så tilbyder Tidens Design gardin og tæppe bus service. Dette betyder, at du kan få Tidens design på besøg i forbindelse med opmåling til gardiner, således at du kan beskue gardin prøverne i aktion i de stuer og værelser, hvor dine nye gardiner skal hænges op. Gardiner fra Tidens Design tilvirkes og tilpasses på en dansk systue, hvilket er din garanti for et holdbart og smukt slut produkt.

Klik ind på hjemmesiden tidens-design.dk og læs mere!

Flere Nyheder