Skab din egen oase med smukke og miljøvenlige rattanmøbler

21 oktober 2019
admin

Havemøbler i det smukke plantemateriale “rattan” har været populært i mange år, da det er medvirkende til at give en harmonisk og fredfyldt oplevelse af at være nær naturen, også selvom du befinder dig midt i en storby, hvor mange higer efter pusterum i en hektisk hverdag. Der er mange fordele ved at vælge møbler i rattan – der i øvrigt også sagtens kan bruges indendørs! -, nedenfor vil nogle af dem nævnes.

Ved valg af rattan fremfor møbler udført i massivt træ er du aktivt miljøbeskyttende, da rattanmøbler fremstilles uden industriel forurening. Dette må siges at være af største betydning i disse tider, hvor vor klode er under et hidtil uset og kæmpestort pres – og den aldeles alvorlige klimakrise kan kun løses, hvis vi alle løfter i flok.

Rattanmøbler er alle unikke, da de fremstilles i hånden. Dit møbel er altså noget helt særligt, og ingen andre end du har dets lige.

Materialet kan det helt særlige, at det er varmt i vinterhalvåret og dejligt kølende om sommeren. Møblerne er desuden særdeles holdbare og modstandsdygtige, og har en levetid på flere årtier.

Mange synes også det er spændende at have et møbel, der er fremstillet efter et helt traditionelt håndværksmæssigt – det giver et historisk sus.

Rattanmøbler har en høj brugsværdi; møbler fremstillet i eksempelvis stof eller læder vil hurtigt falme i farven, og slitage fremstår tydeligt efter en kort periode.

Hos designklassikershop.dk finder du et udvalg af rattanmøbler fra den ikoniske danske designer, Nanna Ditzel. Nanna Ditzel, nu afdød, var ekstremt produktiv gennem hele sit arbejdsliv, og fremstillede møbler, smykker og tekstiler i alskens materiel – heriblandt dette vidunderlige naturmateriale.

Du kan finde møbler til brug både indendørs samt udendørs – ligegyldigt hvad, vil du ikke fortryde et sådan køb! Sublim kvalitet, komfort i særklasse, organisk og skulpturelt. Møblerne er slet og ret kunstværker i sig selv.

Flere Nyheder