Sådan sparer du penge på at hyre en blikkeslager i Aarhus

11 november 2019
admin

Uanset om du skal have hjælp til en større eller mindre opgave, når det kommer til VVS-arbejde, kan det være en fordel at overveje en autoriseret blikkenslager til opgaven. Dermed er du sikker på at arbejdet bliver udført efter høje kvaliteter og standarder, så du har garanti og sikkerhed for det udførte arbejdet. Det gælder både som privat person og i erhvervsregi. Det er sådan at nogle opgaver kun må udføres af en autoriseret blikkenslager. Det er lovpligtigt og særlig aktuelt for dig, som har været ude for en skade eller et uheld. Her dækker forsikringen kun, hvis arbejdet er udført af en autoriseret blikkenslager.

Det er sådan at en blikkenslager er en beskyttet titel, hvilket betyder at man skal have en faglig uddannelse bag sig. Det betyder også, at hvis du som virksomhed ønsker at tilbyde VVS-arbejde, kræver det at du har en blikkenslager, der har et godkendt autorisation. Det er en autorisation, der skal fornyes og godkendes hver andet år, hvorfor du har en sikkerhed i arbejdet. Hvis du er i tvivl om din blikkenslager er autoriseret, kan du finde det på tilsynsmyndighedernes hjemmeside. 

Hvad kan en blikkenslager hjælpe dig med?

En blikkenslager kan stort hjælpe dig med de fleste opgaver inden for vand. Her er man som udgangspunkt specialiseret i kredsløb, rør samt vand, varme og sanitetsinstallationer.

Når det omhandler vand, kan en blikkenslager hjælpe dig med nybyg og reparationer på badeværelset, køkkenet og bryggerset. Det er alt fra udskiftning af armatur, vaske og større indgreb i kredsløbet. 

Hvis du derfor er på jagt efter en autoriseret VVS i Østjylland, kan du med tryghed vælge Aros Blik. Her får du en fantastisk service med udgangspunkt i dine ønsker og behov. De overholder aftalen og hjælper dig med at udføre opgaven til perfektion. Her får du faglig rådgivning og vejledning til de bedste løsninger for dit hjem. 

Flere Nyheder