Loading...
lejebolig

Overvej en lejebolig, når du bliver ældre

Bor du i eget hus nu, kan det være svært for dig at forholde dig til, at du skal flytte fra stedet. Det er dog en god ide for dig, at du overvejer at flytte i en lejebolig, mens du stadig er frisk. På den måde kan du få glæde af, at der ikke er lige så meget at vedligeholdelse i lejeboligen, samtidig med at du rent faktisk kan være med til at bestemme, hvilke af dine møbler der skal med, og hvilke der ikke skal. 

Selv hvis du ikke er klar til at flytte i lejebolig nu, kan det være en god ide for dig, at du skriver dig op hos et boligselskab. Det kan for eksempel være Brøndum Boliger, der kan tilbyde dig en lejebolig i Viborg eller Skive. Når du skriver dig op, kommer du til at stå højere oppe på ventelisten, hvilket selvfølgelig vil gøre det nemmere for dig at få en lejebolig, når du har brug for det. Læs mere om det her

Ikke så svært at få en lejebolig i provinsen

Måske vil du egentlig gerne flytte til en nemmere og mindre bolig, nu hvor børnene for længst er flyttet hjemmefra, og du måske ikke har de samme kræfter til at passe hus og have, som du havde tidligere. Men det kan være, at du har hørt, at det er svært at få en lejebolig. At du skal have været skrevet op i 20 eller måske ligefrem 30 år for at få mulighed for at få en bolig. 

Sådan er det også, hvis du gerne vil have en bolig i de større byer. Der kan ventelisterne være rigtig lange, og det kan være svært for dig at komme ind på markedet. Hvis du derimod gerne vil have en lejebolig i provinsen, for eksempel i Viborg, vil du finde at ventelisterne slet ikke er lige så lange.