Maleren fra Hornbæk kan være dedikeret til dit sted

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har selvfølgelig altid ret til selv at vælge den maler, som man har lyst til, der skal male ens hjem, firma eller noget helt andet.

Det er jo en del af de frie markedskræfter, og så giver det også større frihed, så man selv bestemmer, hvem der kommer ind og maler, hvor der er brug for det.

Men der kan faktisk være en enkelt undtagelse, som der så også har nogle delundtagelser, og det skal vi se nærmere på det.

For hvis du for eksempel er flyttet ind i en lejet lejlighed, så er det jo dit hjem i overført betydning, men du ejer ikke stedet.

Derfor kan der være specifikationer til, hvad du må gøre i denne lejlighed – eller anneks eller værelse eller pendlerlejlighed med videre – og hvad du ikke må gøre.

Det lærer man hurtigt at vænne sig til.

maler hornbæk

Maleren fra Hornbæk SKAL komme forbi her!

Her kan et af kravene så være, at man skal have afslebet trægulvet og have malet værelserne i en neutral farve eller en bestemt kulør, når man fraflytter.

Og et delkrav kan så være, at man vælger den bestemte maler, som der er anført, for udlejeren har et godt forhold eller god erfaring med dette sted.

Måske er det endda noget, som du er så heldig, at udlejeren vil stå for, fordi der er sådan et godt forhold til denne maler!

Dette kunne så være bemeldte maler i Hornbæk, men det kunne også være fra et helt andet sted.

Det er måske ikke noget, som man er helt vant til at få dikteret på den måde, hvis man mener, man kan finde noget bedre, men i sidste ende ser man som regel, at det er nogle regler, som der er sat, så det bliver lettest for alle parter i sidste ende ved fraflytning.

Flere Nyheder