Jammerbugt Kommune i vækst

06 februar 2020
marie_pedersen

Fremtiden for Jammerbugt Kommune

Mange områder i Nordjylland oplever, at især unge fraflytter de mindre byer. De vil tættere på landets populære studiebyer, og tæt på vennerne i de større byer. I Jammerbugt Kommune er antallet af borgere dog steget støt i løbet af de sidste 2-3 år. Dette giver kommunens politikere håb for at endnu flere vil slå sig ned i kommunen. Man ønsker især at gøre kommunen mere attraktiv for unge. Kommunen er interesserede i at flere bliver og studerer, og at bl.a. produktionsskoler og lokale virksomheder kan skabe et samarbejde.

Jammerbugt Kommune har allerede igangsat nye tiltag, hvor borgere er kommet med ideer til hvad der bør være fokus på i løbet af de næste par år. Blandt forslagene er bl.a. at byens boligtilbud bør tilgodese både unge, ældre og børnefamilier.

Boliger i Jammerbugt Kommune

I forbindelse med at Jammerbugt Kommune har sat en række ressourcer ind, på at få flere borgere til byen, har man opført 41 boliger i Aabybrocentret. Der er tale om 29 familieboliger og 12 ungdomsboliger. Aabybro er kommunens største by, og ligger blot 20 min. fra Aalborg Lufthavn. Byen er livlig og har – ligesom mange af de øvrige byer i Jammerbugt Kommune – en række sportsklubber og tilbud til unge.

Er du interesseret i at blive en del af en kommune i vækst, og vil du finde en ledig bolig i Jammerbugt Kommune, kan du besøge Nørresundby Boligselskabs hjemmeside. Her får du et overblik over boliger i hele kommunen.

I Fjerritslev, Jammerbugt Kommunes anden største by, arbejder man i øjeblikket på at bygge et kollegie tæt på Fjerrtislev Gymnasium. 24 af de nye ungdomsboliger forventes at stå klar i august 2020, imens de resterende 16 kan tages i brug i 2021.

I byerne Saltum og Biersted er man i fuld gang med at opføre en række parcelhuse. Byernes beliggenhed er perfekt for familier, der ønsker at være tæt på strand og skov, men uden at være for langt væk fra større byer. Aalborg ligger højst 35 minutters kørsel fra begge områder.

Flere Nyheder