Indsæt franske døre end vante steder

26 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Indsæt franske døre end vante steder

Franske døre er altså bare rigtig flotte.

For nogle mennesker er de måske lidt for flotte.

Faktisk så flotte, at de for det første tror, at de ikke har råd til dem, og hvis de endelig får råd til dem, så skal de kun benyttes i en flot lejlighed, villa eller et gods.

Men prøv bare lige at se nærmere angående franske døre hos merholt.nu.

Du vil bemærke, at det ikke koster alverden at få sådan nogle lækre franske døre, og så vil du nok også bemærke, at de findes i forskellige afarter og typer.

Blandt andet kan man få dem med delvist, to to-tredjedele dækket og næsten helt dækket med de velkendte glaspartier, som kendetegner franske døre.

De er med til at give lys og en fornemmelse af rum og glidende overgang mellem lokalerne, så man kan se på tværs af lokalerne, men stadigvæk være lydmæssigt afskærmet fra andre omgivelser. 

Nogle personer bruger også franske døre som hoveddør, hvor man så kan bruge nogle materede glasruder, så man ikke kan se direkte ind. Eller man har en tilstødende lille gang, hvor der er materet glas, så man stadig har lidt privatliv.

Men vi tør også godt gætte på, at når du kiggede nærmere på udvalget hos merholt.nu og noterede dig, at det ikke kostede alverden, så fik du mindst en anelse inspiration til, hvordan du kunne tænke dig at forny dit hjem med franske døre.

Og det vil vi da kun støtte dig i at gøre, men hvorfor ikke tænke endnu mere ud af boksen med franske døre?

Hvorfor kun bruge dem i ens såkaldte hovedhus, hvor man opholder sig det meste af tiden?

Det kunne jo tænkes, at franske døre ville tage dig pæne ud i ens sommerhus eller gæstehuset eller annekset eller…

Ja, det skorter faktisk ikke på muligheder, og vi tror sagtens, du kan komme på flere.

Tjek hjemmesiden nærmere ud for mere inspiration.

Flere Nyheder