Hvornår har jeg brug for en glarmester?

25 januar 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle udskifte samtlige ruder i vinduerne på dit hus – eventuelt i forbindelse med energioptimering af boligen – får du brug for en glarmester. En glarmester har nemlig særlig ekspertise inden for kunsten at tilpasse og tætne ruder og vindues rammer, således at du får det optimale resultat.

En dygtig, faglært glarmester kan løse opgaven med udskiftning af ruder, så at resultatet bliver både smukt og holdbart. Han eller hun vil have langt bedre forudsætninger for at udføre glarmesterarbejde, så det både ser godt ud og holder længe, end du selv har. Og det vil du være mere tilfreds med i længden.

Du kan også altid tilkalde din glarmester hvis du har fået en fodbold gennem ruden. Uanset om uheldet er gået ud over ruderne i din private bolig, i dit drivhus eller måske i din butik, kan din glarmester hjælp med hurtig reparation af skaden og efterfølgende udskiftning. Glarmesteren hjælper også gerne med korrekt udfyldelse af skadesanmeldelsen til dit forsikringsselskab, så du hurtigt kan få dækket udgiften.

Forsatsruder i aludesign

Hvis du ønsker hjælp til installering af forsatsruder i aludesign, kan du også med fordel tage din lokale glarmester med på råd. Denne løsning er oplagt valg hvis du i forbindelse med renovering af din bolig ønsker at bevare eksisterende vinduespartier, men samtidig ønsker at reducere varme tabet fra vinduerne og dermed gøre boligen mere miljø og klima-venlig. Med forsatsruder fjernes samtidig ubehagelig træk fra vinduet, hvilket gør indeklimaet mere behageligt.

Med forsatsruder i aludesign får du det bedste fra alle verdener. Denne type vinduer kan nemlig åbnes, samtidig med at de lukker helt tæt, og dermed kan forbedre husets varme isolering med op til 66% i forhold til konventionelle ruder. Du slipper for dug på ruderne, og får samtidig reduceret støjniveauet, idet ruderne dæmper udefrakommende støj fra eksempelvis trafik.

Læs mere om glarmester løsninger på bpglas.dk

Flere Nyheder