Her finder du hjælp til, når du skal have lagt gulv

13 november 2019
admin

Der kan være mange overvejelser at gøre, når du skal vælge det nye gulv til din bolig. Det skal både passe med ejendommens æstetik, indretningens stil og ikke mindst skal det være lige til at vedligeholde. Der er flere muligheder at vælge imellem, når du skal have lagt gulv. Det kan derfor godt svare sig, at bruge lidt tid på at se de forskellige muligheder og indhente priser på de forskellige løsninger. Der er som udgangspunkt fordele og ulemper ved alle gulvtyper og varianter. Ligesom der også stilles krav til rengøring, vedligeholdelse og løbende reparationer, som ikke kan undgås med tiden. 

Hvem kan rådgive mig om gulvbelægning?

Der er som sagt mange muligheder og mange overvejelser man bør gøre sig, forinden man får lagt nyt gulv i sin bolig. Det er derfor ideelt at bruge tid på at finde frem til det rette materiale i første omgang.

Hvis du f.eks. skal have lagt nyt gulv i dit køkken eller badeværelse, bør du finde en materiale der kan tåle vand, fedt og evt. pletter fra sæbe og madvarer. Det kan også være en fordel at finde noget som er skridsikkert. 

Skal du have lagt gulv i stuen, soveværelset eller i andre opholdsrum, hvor du bruger meget tid, kan det være smart at vælge en gulvtype der kan tåle slid og snavs. Her er det også en fordel at vælge en gulvtype der matcher essensens at rummets atmosfære og indretning. Her kan du også overveje en gulvtype der spiller godt ind i forhold til rummets akustik.

Der er som sagt mange muligheder og veje at gå, hvorfor det kan være en fordel at involvere en fagmand med mange års erfaring. Her kan du få sparring og hjælp til, hvordan du får løst dit ønske og behov på bedste vis. Du kan starte med at få professionel rådgivning og hjælp hos Assens Gulv.

Flere Nyheder