Har I plads nok i jeres badeværelse?

12 september 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man totalt forelsket i hinanden, så kan man slet ikke undvære hinanden så lang tid, som det tager for den ene at gå på toilettet.
Så som unge går man derud sammen på ens meget lille badeværelse i ens studielejlighed, hvor den ene sidder ned, mens den anden børster tænder – og man holder hinanden i hånden imens.

Men det forvandler sig straks til en vanesag, at man skal have sig sin egen rutine, når man er ude på badeværelset, så man kan få styr på sig selv om morgene og generelt være lidt alene.

Dette kommer jo, når man har købt hus, men siden der er kommet børn til, så føles det stadig som om, at ens badeværelse ikke er stort nok.

For man skal tage sig af ungerne derude, og når de bliver lidt ældre, så vil de med forældrene med ud på badeværelset, og senere igen vil de gerne bruge lang tid på badeværelset selv, så der opstår kø ved døren.

badeværelser

Derfor kunne man ønske sig, at man havde et større badeværelse.

Skal det være et ekstra badeværelse eller et større badeværelse?

Så kunne man måske også overveje, om man er derhenne, hvor der kunne være tale om badeværelser i Frederiksværk i ens hjem, da man bor her.

For selvom man åbner badeværelset op, så kan det jo ske, når man får gæster på besøg – som der er tit – eller der kommer flere børn til, at køen stadig kommer til at være lang, når hver person gerne vil være alene derude.

Derfor kunne det måske være en løsning at se på, om det ikke var bedre at indføre et badeværelse mere i huset, end at man forsøgte at forstørre det, som man allerede har.

Det kan vise sig at blive den bedste beslutning, som man længe har taget.

Flere Nyheder