Gør byggeprojektet til virkelighed med en tømrer

07 november 2019
admin

Sørger du for at handle på de boligdrømme, du går med i maven? Som boligejer, hvad end det er et hus, rækkehus, sommerhus eller andet, kan der være mange muligheder for at give boligen et nyt udtryk. Måske har du en bestemt udestue i tankerne, som du gerne vil integrere i forlængelse af stuen. Eller måske er det til at udvide garagen, få lagt en smuk terrasse eller få lavet den ombygning eller tilbygning, som du har brygget på. Uanset hvad du har i tankerne, så er det gode ved byggeprojekter, at man kan drømme stort. Hvis du ikke har tænkt dig at kaste dig ud i byggeprojektet selv, så kan du med fordel kontakte en tømrer. 

Gør boligdrømmene til virkelig med en tømrer

Når du gerne vil gøre byggedrømmene til virkelig, så kan du med god grund opsøge en tømrer. Ved Aage Andersen og Søn kan du bestille både tømrer- og snedkerarbejde. Det er den helt perfekte kombination, når dit byggeprojekt skal føres ud i livet. Det betyder nemlig, at du kan få fagfolk på opgaven, som har erfaring med at lave nybyggeri, ombygninger, renoveringsarbejde m.m. En tømrer vil både kunne rådgive og udføre det arbejde, du skal have hjælp til – overlad derfor trygt et byggeprojekt i dit hjem til en tømrer. 

Få byggegaranti hos Aage Andersen og Søn ApS

Hos Aage Andersen og Søn får du Byg Garanti for de arbejde, der udføres. Det kan være utrolig betryggende, da det for de fleste vil være en stor afskrivning, når der skal bestilles og betales for en tømrer. Byg Garanti betyder, at du er sikret mod fejl og mangler helt op til 100.000 kr. Du vil dog opleve en håndværksmæssig erfaring og mange års ekspertise hos Aage Andersen, og hvordan de efterlader dig med en løsning af høj kvalitet. 

Flere Nyheder