Loading...
gulv

Gode råd før du får renoveret dit gulv

Står du overfor et større renoveringsprojekt af din bolig? Måske du allerede har et hav af planer og idéer til, hvad slutresultatet skal være. Der er mange overvejelser og beslutninger, der skal tages i løbet af et renovationsprojekt. I dette indlæg ser vi på, hvad du bør have med i dine overvejelser, når du skal have renoveret dit gulv. 

Trægulve

Trægulve er flot, men det kræver også god behandling. Trægulvet har med at miste sit flotte udseende over tid, særligt hvis der er slid efter legetøj eller mange fester. Her kan du enten få pustet liv i dine trægulve ved få slebet dem. Det kan hurtigt ses, og er heller ikke så omfattende. Du kan også få en autoriseret gulvmand til at komme ud og se på gulvets tilstand. Her kan han/hun vurdere, om det kræver et nyt gulv eller hvordan. Er det en ældre bolig, så kan du risikere at skulle have helt nyt gulv. Men så slipper du for at skulle bekymre dig om gulvets tilstand de næste mange år frem.

 

Andre gulvtyper 

Et hjem behøver ikke nødvendigvis at have trægulv for at være smuk og indbydende. Der findes andre gulvtyper, såsom vinyl eller linoleum. Det kommer i sidste ende an på, hvad du har af præference og hvad du synes vil fungere godt i dit hjem. Disse to former for gulvtyper er nemmere at vedligeholde og man kan nemt fjerne snavs eller spildte drikkevarer med vask af gulvet. 

En tredje mulighed er også gulvtæppe. Det behøver ikke nødvendigvis at være et gennemgående tema i din bolig. Men du kan med fordel have det i dit soveværelse, så du har noget rart og blødt at gå rundt på. Gulvtæppet kan findes i mange forskellige farver og mønstre. Og hvis du skifter mening, kan det også nemt udskiftes. 

 

Søg professionel hjælp

Medmindre du har prøvet det før, og har kendskab til gulvarbejde, anbefaler vi altid at søge professionel hjælp. Du kan foretage en søgning på Google, hvor du skriver gulvarbejde i århus eller et område tættere på dig. Så kan søgningerne give dig et godt overblik over, hvem udbyderne er. Hvis du søger en gulvlægger, der har sans for æstetik og kvalitet, så anbefaler vi assensgulv.dk. Her kan du finde et stort udvalg af gulve, og du vil få professionel hjælp til dit projekt. Ring og få en uforpligtende snak, og bliv klogere på hvad dine muligheder er.