Går du rundt og drømmer om et nyt tag?

12 maj 2022
Steffen Petersen

editorial

Det er ingen hemmelighed, at et nyt tag kan være en dyr investering. Men det kan også være en god investering at gøre sig. Det kan nemlig øge værdien af dit hus og det vil sikre, du ikke får vandskader dit hjem. Det kan godt være en svær beslutning at tage, men det er uden tvivl en af de bedre beslutninger, som du kan gøre dig. Læs med her i indlægget om nogle ting, du skal huske på, når du overvejer at få et nyt tag:

 

nyt tag

 

Prisen på dit nye tag

Prisen på dit nye tag kommer i sidste ende til at afhænge af det tagmateriale, du vælger. Tagpap er den mest populære og billigste tagdækning, mens valmtag er mere holdbare og miljøvenlige, men har en højere pris. I sidste ende bør det tagmateriale, du vælger, være baseret på dit budget og udseendet på dit nuværende hus. Det skal gerne spille sammen, så du får et flot resultat i sidste ende.

 

Garantien på dit tag

Når du skal have et nyt tag, vil du også gerne have en garanti. Det vil beskytte dig, hvis der går noget galt med installationen, eller hvis tagmaterialerne er defekte. Sørg for at få en garanti, der er fra et velrenommeret firma, så du ved, at du er dækket. Når du får tilsendt et tilbud fra et entrenprenørfirma, så skal du sørge for at få indberegnet en garanti, hvis der nu skulle ske en fejl midt i processen.

 

Den tagdækningsentreprenør, du vælger

Når du er klar til at få et nyt tag, er den vigtigste beslutning, du skal træffe, at vælge den rigtige tagdækkerfirma. Sørg for at lave din research og spørg rundt omkring efter anbefalinger. Når du har fundet et par gode entreprenører, skal du sørge for at indhente tilbud fra hver enkelt, så du kan sammenligne priserne.

Læs mere om mulighederne med et nyt tag her: https://www.boeghts.dk/nyt-tag/.

Flere Nyheder