Find en bolig, der passer til din alder

01 oktober 2019
admin

Når du kommer op i årene, er det ikke sikkert, at du kan det samme, som du kunne tidligere. Det kan for eksempel blive svært for dig at passe din have, få gjort huset ordentligt rent og udføre de større og mindre reparationer, der før kun tog et par timer. Har du boet i det same hus i mange år, kan det være overordentlig svært for dig at udholde tanken om at skulle flytte derfra. Det er dog en rigtig god ide for dig at overveje det, da det jo også er ærgerligt, hvis dit hus, som du elsker så højt, får lov til at stå og forfalde om ørerne på dig. 

Derfor er det en god ide, at du i tide begynder at tænke over at flytte i en nemmere bolig. Dem findes der heldigvis mange af. Du kan vælge at flytte i en helt almindelig bolig, for eksempel et lejlighedskompleks, hvor der er elevator, eller et lille rækkehus i et plan.

Du kan dog også vælger at flytte i en ældrebolig. Fordelen ved at flytte i en ældrebolig er, at der er mange andre ældre omkring dig, og at boligerne er skabt særligt til, at du bliver ældre i dem. Derfor er køkken og bad for eksempel også skabt, så du kan bruge det, selvom du skulle komme til at sidde i kørestol. Det opnår du ikke i en almindelig lejlighed. 

Bor du i Nordjylland, kan det være en god ide for dig, at du ser på en Ældrebolig i Rebild. Sådan en kan du blandt andet få gennem Nørresundby Boligselskab. De har et stort udvalg af ældreboliger rundt om i Nordjylland, og det vil derfor ofte være muligt for dig at finde en i nærheden af, hvor du bor nu. Nogle boliger henvender sig særligt til ældre med specielle behov, mens andre er for alle ældre. 

Flere Nyheder