Få styr på græsset med græskanter

25 august 2020
michelle_loehde_nielsen

Drømmer du også om at få styr på din græsplæne? Græs kan næsten sammenlignes med kort hår. Det ser bedst ud, når det er helt skarpt og nytrimmet, men kort tid efter begynder det at gro og se sjusket ud. 

Det samme gælder dine have. Selvom du fjerner græsset fra din bede med blomster, krydderurter og grøntsager, så skal det nok finde sin vej tilbage igen. Det er en lang kamp, hvis du gerne vil holde dine bede flotte og velholdte. 

Du tænker måske, at det er noget, du bare må bide i dig, men der findes heldigvis en anden vej. Du kan nemlig få styr på græsset én gang for alle med græskanter, som er en både diskret og effektiv løsning. 

Få veltrimmede bede med græskanter 

Græskanter kan hjælpe dig med at holde nye græsskud væk fra steder, hvor du ikke ønsker græs. Det gør de fordi, at de går så dybt ned i jorden, så græsset ikke kan skyde op igen. Udover at du får styr på græsset, så får du også skabt en flot kant mellem græs og bed, som giver et velholdt udtryk. Plænen bliver kort sagt hvor den skal. 

Nogle kalder dem også bedkanter eller bedafgrænser, da de også er perfekte til at afgrænse mellem jord og grus, så du kan få en skarp inddeling. 

Behøver du en græskant i din have?

Måske tænker du, at din have er for lille til, at det overhovedet kan svare sig, men uanset om din have er lille eller stor, så kan det betale sig med græskanter. Du sparer nemlig en masse havearbejde, og du slipper for at være på alle fire hver weekend for at trimme kanter. 

Hos Lyngeshop finder du et stort udvalg af græskanter, hvor du kan vælge imellem forskellige slags. Der er noget til alle behov, så du igen kan få en flot græsplæne og velholdte bede. Klik ind på deres hjemmeside og find din favorit græskant

Flere Nyheder