Loading...
gulv

Få professionel hjælp til at vælge det rette gulv

Skal I have lagt nyt gulv i hjemmet? Det kan være svært at gennemskue hvilken gulvbelægning, man skal vælge. Der findes nemlig et væld af forskellige muligheder, så man mister hurtigt overblikket, hvis man ikke har så meget erfaring på området. 

Den rigtige løsning er fuldkommen individuel, og det kommer an på, hvad jeres ønsker og behov er – og hvor gulvet skal være. Der er for eksempel stor forskel på, om gulvet skal være til køkkenet eller til soveværelset, så man skal ikke vælge hvad som helst.

Få kompetent rådgivning til valg af gulvbelægning 

Hvis I har behov for rådgivning til valg af den rette gulvbelægning, så er Assens Gulvbelægning et rigtig godt valg. De tilbyder gulvservice og gulvbelægning forskellige steder i landet. De laver gulvarbejde i Randers og Aarhus, men også Hobro, Mariagerfjord, Rebild samt Vesthimmerland Kommune.

De startede for 45 år siden, og de har derfor masser af erfaring inden for området, og de kan give jer lige netop den rådgivning, som I har brug for. 

Vælg imellem en lang række forskellige løsninger 

Hos Assens Gulvbelægning kan I vælge imellem en række forskellige løsninger. Først og fremmest tilbyder de linoleumsgulve, som er populære at bruge i køkkener, og så tilbyder de også vinylgulve, som er gode at bruge i rum, hvor der kan komme vand og fugt. Det kan for eksempel være i en entré, hvor der hele tiden kommer folk med sko, der måske er våde og beskidte.

Derudover tilbyder Assens Gulvbelægning også væg-til-væg-tæpper, som er gode i opholdsrum, og så tilbyder de naturligvis også flotte trægulve, som er det mest populære valg.

Oplev høj kvalitet og god service

Hvis I gerne vil være sikre på, at I ender ud med den rette løsning, så er Assens Gulvbelægning uden tvivl det bedste valg. Her vil I opleve høj kvalitet fra start til slut, og den gode service er helt i top. 

Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om, hvordan de kan hjælpe lige netop jer.