Loading...
luft til vand varmepumpe

Få mere varme for pengene med en luft til vand varmepumpe på abonnement

Skal du med på den grønne bølge? Så kan du med fordel anskaffe en luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg anskaffe en varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at skifte det gamle fyr ud med en varmepumpe. Den mest indlysende af disse er din fremtidige økonomi.

Det kan virke som en stor udskrivning at anskaffe en varmepumpe – men den vil hurtigt have tjent sig selv ind. En moderne luft til vand varmepumpe har en op til fem gange bedre udnyttelse af den tilførte energi end et slidt fyr. Du vil kunne spare op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hus hvis du skifter fyret ud med en varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er nemlig en del mere driftsikker end et udtjent fyr og skal ikke repareres, renses og vedligeholdes i samme grad. Lagt sammen med den høje energi effektivitet kan du altså opnå en potentiel netto besparelse på mere end halvdelen af dine omkostninger i forbindelse med opvarmning når du skifter fyret ud med en varmepumpe.

Samtidig er en varmepumpe det mest klima venlige alternativ til såvel et fyr som til dyre og ineffektive elektriske radiatorer, uanset om der er tale om en luft til luft varmepumpe eller om en luft til vand varmepumpe. Og synes du stadig at der er tale om for høj en engangs udgift kan du i stedet vælge at lease din varmepumpe på fordelagtige abonnements vilkår gennem Nærvarme Danmark A/S.

Hvordan foregår leasing af varmepumpe på abonnement?

Når du leaser din varmepumpe gennem Nærvarme Danmark A/S får du hjælp til såvel udvælgelse som montering og installering af varmepumpen samt en omfattende service aftale som sikrer at du ikke skal bekymre dig om reparation eller indstilling af denne.

Alt dette klarer Nærvarme Danmark A/S formedelst et overkommeligt månedligt beløb og en mindre engangs udskrivning. Og så er du sikret en velfungerende varmepumpe de næste mange år. Læs mere på naervarme.dk.