Få kvalificeret hjælp til autoriseret VVS i Gentofte

04 februar 2020
Astrid Pedersen

Det er altid sjovt og spændende at sætte sin bolig flot i stand. Mange bolig ejere kaster sig hvert år ud i renoverings projekter, som indbefatter såvel maler og tømrer arbejde som deciderede VVS og elektriker opgaver.

Er du blandt de, som i løbet af det kommende år vi udføre en totalt renovering af dit hus eller af din lejlighed, inklusive køkken og bad, skal du dog være opmærksom på at der findes opgaver du ikke selv må udføre. Lige meget hvor kompetent og dygtig en gør det selv mand, du selv mener at du er, må du ikke selv rode med VVS og elektriker relateret arbejde.

Det kan godt være, at du selv mener dig i stand til at flytte et afløb eller anlægge dræn til din vaskemaskine eller din opvaskemaskine. Men selv om du måske kunne – så må du ikke ifølge loven. Her kræves der en autoriseret VVSer. Du risikerer nemlig at blande drikkevand og spildevand, når du selv fusker med de faste VVS installationer.

På den måde kan du faktisk risikere at sætte egne og andres liv på spil. Og selv hvis der ”kun” skulle opstå en vandskade som følge af dit klamphuggeri, er det temmlig sikkert, at forsikringen ikke dækker – og så kan det godt blive en rigtig dyr omgang at spare på håndværker lønnen!

Få hjælp til dine VVS installationer hos G. Strømann VVS

Hvis du står og mangler hjælp til installering af VVS i Gentofte, kan du med fordel kontakte G. Strømann VVS. Hos G. Strømann VVS finder du en stab fa dygtige og engagerede VVSere og blikkenslagere, som står klar til at hjælpe dig med dit renoverings projekt. G. Strømann VVS kan altid finde en VVS løsning, som passer præcis til dine behov.

Kig ind forbi hjemmesiden på stroemann.dk og læs mere om G. Strømann VVS’ ydelser.

Flere Nyheder