Få hjælp til rørene i din bolig hos din lokale VVS installatør

11 november 2020
Astrid Pedersen

Er du boligejer, vil du med jævne mellemrum få brug for hjælp fra en autoriseret VVS installatør. Det er nemlig kun en autoriseret VVS installatør, som må rode med de faste VVS installationer i en bygning.

Hvem kan hjælpe mig med VVS i Roskilde?

I Roskilde finder du den velrenommerede VVS virksomhed Erik Petersen’s Eftf. Erik Petersen’s Eftf. har igennem mere end et kvart århundrede hjulpet glade og tilfredse VVS kunder i Roskilde og nærmeste omegn med at løse deres VVS opgaver på sikker og forsvarlig vis.

Når du vælger Erik Petersen’s Eftf. som dit VVS firma i Roskilde er du garanteret en service som på én og samme tid er personlig og professionel. De dygtige installatører hos Erik Petersen’s Eftf. er særdeles lydhøre over for kundernes ønsker, og bestræber sig i høj grad på ved hjælp af deres store ekspertise og erfaring at løse VVS opgaverne på en måde som efterkommer disse.

Du kan være helt sikker på at dine VVS installationer lever op til alle eksisterende krav og standarder når du lader Erik Petersen’s Eftf. udføre dit VVS arbejde. Samtlige medarbejdere holder nemlig deres kompetencer og viden ved lige gennem efteruddannelse og løbende kurser i alt fra sikkerhed på arbejdspladsen og lovgivning omkring VVS arbejde til de nyeste arbejdsmetoder og materialer. Du er altså garanteret et stykke vel udført og fremtidssikret VVS arbejde når du lader Erik Petersen’s Eftf. om at udføre det.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Erik Petersen’s Eftf., som lige så gerne rykker ud når et af dine vandrør er sprunget som når du har brug for hjælp til VVS installationer i forbindelse med en større entreprise eller et omfattende byggeprojekt. Du kan læse mere, og kontakte din autoriseret VVS installatør i Roskilde hos Erik Petersen’s Eftf. direkte via hjemmesiden https://www.johnvvs.dk/ 

Flere Nyheder