Loading...
hækkeklipning

Få hjælp til hækkeklipningen

Hækken er havens ramme

Er du så heldig at have en have om dit hus eller anden bolig? Det er jo skønt, fordi så har du noget natur tæt på. Og typisk vil man vælge at ramme de grønne omgivelser ind med en hæk. Hækken kan være supersmuk, hvis den bliver passet og plejet godt. Efter nogle år kan en ligusterhæk komme til at stå knivskarpt, og det er jo et signal til omverdenen om at du har styr på dit liv hvis din hæk er smuk.

Foruden liguster findes der andre planter, der med fordel kan anvendes til hæk. Det kan ofte være en god idé at have stedsegrønne planter som hæk, så der også er noget grønt i haven om vinteren.

Det er vigtigt med smukke grønne omgivelser

Hvis du har omgivelser, hvor du har mulighed for at have grønne planter, bør du udnytte det fuldt ud og få noget natur så tæt på dig, som muligt. Naturen er nemlig med til at berolige os, og det er sundt for os at kunne gå ud i naturen.

Hækken kommer med lidt krav til vedligeholdelse

Selvom det er dejligt med natur omkring os, og særligt med en flot hæk, så kommer planter altså ikke uden lidt vedligeholdelse. Ligesom græsset skal slås, skal hækken jo også klippes. Hækken skal dog heldigvis ikke klippes ligeså tit som græsset skal slås, men det er til gengæld også et noget større arbejde med hækken. Man skal nemlig have hækkeklipperen frem og op på en stige, hvis man skal gøre det pænt i en høj højde. Og som skal al det afklippede grenaffald pakkes i sække og køres til en genbrugsstation, hvor det kan blive genanvendt på den rigtige måde.

Heldigvis kan du få andre til at hjælpe dig med hækkeklipningen. Find hækkeklipning i Jammerbugt her.