Få hjælp i haven

22 januar 2021
Lotte_Hindsberg

Hvis du er i den heldige situation, at du har en have, så ved du også, at ud over at det er skønt og fantastisk at lave havearbejde, så er det tidskrævende og hårdt. Derfor kan det være nødvendigt at få hjælp. Det kan også bare være at du hellere vil bruge din tid på at nyde din have og ikke på at ligge på alle 4 og fjerne ukrudt.

Det kan også være at du har nogle store træer og buske på din grund, som du gerne vil have hjælp til at få fjernet. 

Hvis du bor i og omkring Køge, kan du med fordel søge på haveservice i Køge, hvis du vil have hjælp i din have. Enten til havearbejde eller til at få fjernet træer. 

Få hjælp til at få fjernet eller klippet dine træer ned

Uanset om du selv kan eller har brug for hjælp er det vigtigt at få klippet dine træer ned så de ikke udgør en risiko for at vælte ned og rammer dit eller naboens hus. Derudover er det vigtigt at få klippet træet og grene ned som hænger ind over huset tag.

Det skyldes at bladene fra træerne vil falde ned på taget og ende i tagrenden og faldstammen. Her kan de stoppe for muligheden for at regnvand kan komme ned i kloakken og i stedet for ende nede i huset. Vandskader er uanset hvor det sker dyrt at få lavet, især set i forhold til at få hjælp til at få skåret eller fjernet træer ned før efteråret.

De seneste par år har det især været vigtigt, da der har været mange tilfælde af skybrud, som på ganske kort tid har haft store og voldsomme regnskyl, som har betydet at mange har oplevet, at der har været regn på loftet eller i kælderen.

Flere Nyheder