Loading...
vvs

Få hjælp fra din VVS mand i Slagelse

VVS arbejde kræver faglærte håndværkere. Der er mange opgaver, du gerne selv må løse, når det handler om dine VVS installationer. For eksempel må du gerne selv skifte armaturet på din håndvask eller i din brusekabine, og du må også hellere end gerne selv rense dit afløb.

Men når det handler om de faste VVS installationer – det vil sige, faldstammer, afløb og rør ledninger til vand og gas – er det niks pille, hvis du ikke er autoriseret VVSer. Her gælder nemlig mange af de samme regler som gælder for elektriker opgaver. Så snart de vedrører installationer, du ikke umiddelbart kan skrue af og tage med dig, er der tale om arbejde, som skal udføres af de professionelle.

Disse regler er der af en årsag, både når det gælder elektriker og VVS arbejde. Du kan risikere at komme noget så grueligt galt af sted, hvis du selv forsøger dig med for eksempel at sløjfe eller omlægge en gas ledning, eller flytte et afløb på badeværelset.

For det første kan du bringe eget og andres liv i fare. En gas ledning, som lækker, kan afstedkomme farlig kulilte forgiftning eller gas eksplosioner – og opstår der tilbageløb i forbindelse med anlæggelse af afløb, kan drikkevandet blive forurenet af spildevand. Og for det andet dækker forsikringen ikke, hvis der skulle opstå vandskade på grund af dit klamphuggeri. Dette betyder, at det kan gå hen og blive rigtig dyrt at spare på håndværker lønnen og selv lege handy man.

Find dygtig autoriseret VVSer i Slagelse

Står du således for at skulle have udført VVS arbejde i dit hus eller i din lejlighed, bør du alliere dig med en autoriseret VVSer. Er du bosat i Slagelse eller omegn hedder dit lokale VVS firma Uglebjerg VVS. Klik ind på hjemmesiden https://www.uglebjergvvs.dk/ og læs mere om Uglebjerg VVS’ services.