Få en tømrer til at lave din nye træterrasse

06 februar 2020
Lotte_Hindsberg

Noget af det første de fleste nye boligejer kaster sig over, hvis der ikke allerede er en terrasse, er at få bygget en. Det kan imidlertid godt betale sig at vente, indtil du kender havens særheder bedre. Måske viser det sig at der er kraftig vind lige der, hvor det umiddelbart virkede som det bedste sted eller solen står bedre om eftermiddagen på den anden side af huset. Det kan også vise sig, at jeres ynglingsted er et helt andet sted i haven og det er der terrassen bør ligge.

Få råd og vejledning af en tømrer

Bor du i eller omkring Odense vil en tømrer i Odense kunne råde og vejlede dig til, hvilken terrasse der passer bedst til huset og hvilke materiale du bør vælge. Træterrassen bør passe til huset og indgå som en naturlig del af huset. Samtidig er valg af materialer vigtigt. En træterrasse skal vedligeholdes. Samtidig er det vigtigt at vide, hvor god du er til at få din terrasse vedligeholdt. Hvis du bor tæt ved vandet, hvor der er masser af salt i luften eller du ved med dig selv, at du nok ikke får gået terrassen igennem hver år, bør du vælge en hårdere træsort, der kan tåle mere end hvis du bor inde i landet og har tid og lyst til at afsætte en weekend om året til at vaske og gennemgå din terrasse.

Alt dette ved din tømrer langt mere om og han vil kunne rådgive dig, så du får den terrasse du altid har ønsket dig og kan sidde mange solskinsaftener, sammen med venner og famile. Du bør også overveje om terrassen skal være helt eller delvis overdækket. En overdækket terrasse giver mulighed for at sidde ude, når vejret ikke er helt så godt som det burde være og det er stadig muligt at tørre tøj og starte grillen. 

Flere Nyheder