En speciel ting når maleren fra Kastrup arbejder med at male butikker

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er spændende at gå og ose, når man er ude på en shoppingtur, om man regner med at købe stort, lidt eller går efter noget specifikt.

For det er jo også en måde at se på, hvordan bymiljøet udvikler sig, hvis man er i et område, hvor man kan gå fra butik til butik, da det er nemmest; og hvis man ligefrem bor det samme sted, hvor man shopper tit, så bemærker man især de små forandringer også.

Således kan man måske se, der er en butik, som der står lukket hen, men pludselig ser den ud til at være renoveret udendørs, og man forsøger at finde frem til, om stedet har fået nye ejere, om det bliver en ny butik, eller hvad der sker.

Så en dag er der besøg fra Malerkastrup.dk, som der er bestilt til at lave malerarbejde for den kommende forretning.

maler kastrup

Man får ikke altid lov at se, hvad Kastrupmaleren har lavet

Nogle gange kan man så gå forbi denne butik hver dag og følge udviklingen, som de her malere fra Kastrup udfører deres arbejde, og man kan se, hvordan butikken begynder at tage form med farver og facon.

Med farverne og mønstrene kan man som regel begynde at gætte sig til, om der er tale om en tilsvarende butik, en ny butik eller en opdatering af denne.

Men så er der også de gange, hvor man kan se den ene dag, at malerne er ved at stille deres arbejde op, og den næsten er der så skærmet af for butiksruderne, så man ikke kan se ind!

Det pirrer blot nysgerrigheden for at finde ud af, hvad det er for noget arbejde, der foregår derinde, og hvad der er ved at ske.

Og det er ikke fordi, de larmer noget dårligt arbejde, som folk ikke må se.

Tværtimod, indehaverne glæder sig til at præsentere den hele forvandling af butikken, som de her malere har været med til at udføre. 

Flere Nyheder