Elegante franske døre til dit hjem

29 september 2021
Tina Høy

Overvejer I at få franske døre eller udskifte de nuværende? En fransk dør er enormt elegant, og det vil pynte i ethvert hjem at få franske døre.

I Danmark opholder vi os meget i vores hjem og er især indendørs pga. vores kolde lange vintre. Derfor gør danskerne meget ud af indretningen – hjemmet skal både være funktionelt, flot og hyggeligt. Vi bliver glade af at se på smukke ting, og vi savner lys om vinteren, så overvej at få franske døre i jeres hjem. 

Tidsløse franske døre giver lysindfald

De franske døres funktion er bl.a. at bevare lysindfald mellem rummene og som terrassedøre. Og så ser de bare enormt flotte ud. De franske døre er en mellemting mellem en massiv dør og ingen dør mellem rummene. De er tidsløse, da de både er at finde i ældre klassisk indrettede boliger og moderne nybyggeri.

Online døre har franske døre i standardmål og specialmål, hvis du ønsker at se et større udvalg. Man kan vælge hærdet glas og 35 mm. brede sprosser. Alt efter hvad I ønsker, kan I også få glas i mat eller facetslebet kant.

I tænker nok på kvaliteten af dørene, og Online Døres franske døre er produceret i massivt materiale og grundet 3 gange for at sikre høj kvalitet og styrke. Der er også vejledning til at måle døren, men Online Døre tilbyder naturligvis professionel opmåling. 

Få større glaspaneler eller mange små glasruder

Som I kan se på udvalget på siden, kan I både vælge døre med større glaspaneler, mange små glasruder eller en fordeling af træ- og glaspaneler. 

Hvis dit hjem er lille, og du ønsker en dør mellem to rum, som stadig kan give lysindfald, er en enkelt fransk dør svaret. Du kan fx vælge 3 ruder for et moderne look eller 12 ruder hærdet glas, hvis du ønsker det klassiske look. Hvilken vej døren skal åbne, kan du selv vælge. 
  

Flere Nyheder