Du kan sagtens sætte nye vinduer i et gammelt hus

25 oktober 2021
emilie_jacobsen

advertorial

Har du købt en ældre bolig med masser af sjæl og charme, kvier du dig måske ved at skulle til at sætte nye ting ind i den. Det kan være, at du er bange for, at du kommer til at ødelægge husets stemning ved at gøre det.

Det er selvfølgelig rigtigt, at du skal passe på med at komme for meget nyt ind i et ældre hus. Der er dog mange produkter, der tager højde for, at de ikke må spolere husets sjæl og charme. For eksempel kan du sagtens få sat nye vinduer i din bolig, uden at du kommer til at gå på kompromis med udseendet og stilen.

For eksempel har de hos klarwindows.co.uk en række forskellige former for vinduer, der vil passe godt til ældre huse. Det er for eksempel både bondehusvinduer, dannebrogsvinduer og sidehængte vinduer. Alle typerne er nogle, der har været i brug i Danmark i mange år. I nogle tilfælde endda flere hundrede år. De vil altså sagtens kunne passe til en ældre bygning.

Hvorfor begynde at skifte vinduerne i et gammelt hus?

Når du har købt et gammelt hus, er der også en ret stor sandsynlighed for, at det er nogle gamle vinduer, der er i boligen. Derfor er det en god ide, at du får skiftet vinduerne ud. Ved at få nye vinduer kan du nemlig gøre din bolig langt tættere og dermed også langt mere behagelig for dig at være i.

Tidligere brugte man kun vinduer med to lag glas. I dag er man dog i højere og højere grad gået over til at bruge vinduer med tre lag glas. De isolerer langt bedre. Dermed får du et bedre indeklima, og du sparer nogle penge på varmeregningen. Det er altså en kæmpe fordel for dig få skiftet vinduerne ud til nogle i en bedre kvalitet.

Flere Nyheder