Disse farver passer godt til en stue i ny nordisk stil

08 februar 2022
emilie_jacobsen

editorial

Mange er vilde med den nye nordiske stil, fordi den giver masser af ro. Det er jo lige præcis det, vi har brug for, når vi sidder derhjemme i stuen om aftenen. Måske har du indtil videre bare indrettet din bolig med møbler, der passer til stilen, men hvis du vil gå skridtet videre, kan du også male væggene. Når væggene også har en farve, der passer til stilen, giver det et langt mere æstetisk helhedsindtryk. 

Vil du male i farver, der passer til den nye nordiske stil, kan du for eksempel vælge lysegrå, beige, mat mørkeblå eller mørkegrå. Det er alle farver, der er meget rolige og samtidig er lidt kølige. De vil derfor passe perfekt til de møbler i nordisk stil, som du har købt. 

Det er selvfølgelig et stort arbejde at male et helt rum selv. Derfor kan det være rart, at du får en professionel til at hjælpe dig. Bor du på Østerbro, kan du for eksempel se nærmere på malerfirmaet maleroesterbro.dk. Det er et firma med stor erfaring på området, og de vil derfor i løbet af kort tid give dig et meget flot resultat. 

maler østerbro

Ryd op i din bolig og skab mere ro

Hvis du gerne vil have en mere rolig bolig, er det ikke gjort med, at du maler væggene og anskaffer nogle nye møbler. Det er også en god ide, at du sørger for at få ryddet ud i boligen. Mange af os har masser af nips, gamle papirer, bøger, cd’er og alt muligt andet liggende, som vi ikke bruger – og nok heller ikke kommer til at bruge. 

Når vores hjem er rodet, føles det ikke lige så rart at være i. Derfor er det en god ide, at du sørger for at få ryddet ordentligt op. Når du skal have malet, skal du alligevel have tømt boligen. Det vil derfor være en god lejlighed til at gøre det. 

Flere Nyheder