Brug maleren i Kalundborg til en opfølgende opgave

09 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har fået lavet noget malerarbejde derhjemme af maleren i Kalundborg, som du er meget tilfreds med.

Dog ved du også godt, at selv det bedste malerarbejde ikke holder for evigt, for det falmer med tiden, og sådan er det bare, og det kan have sin patina at kigge på; men på et tidspunkt bliver det også for meget at kigge på, så man gerne vil have givet det en ny omgang maling.

Og det er så her, at man skal tænke på det samme malerfirma i Kalundborg, og det er ikke kun fordi, man ikke skal begynde at lave den slags arbejde selv, men også fordi de så kender til den her opgave.

Man kan jo håbe på, at det er de samme malere, der kommer ud, og hvis der var flere sidst, så er det måske den ene, der er tilbagevendende.

Ellers har de nok opgaven i kartoteket og kan se, hvordan de gjorde sidst, hvis det er en ny maler, der kommer ud til dig.

maler kalundborg

Det er til fordel for dig og smart at bruge den samme maler i Kalundborg næste gang

Og det er nemlig den store pointe, at de kender til opgave, for så kan de komme ud med tilsvarende udstyr og maling i samme farve, så de hurtigt kan komme i gang med opgave; og siden man har præcis erfaring med det her arbejde nu, så kan det måske gøres hurtigere, men stadigvæk lige så effektivt.

Selv hvis man ønsker en anden farve, eller man skal have lavet noget mere til, så har man et velkendt udgangspunkt, som man kan arbejde ud fra.

Selvfølgelig vil et andet malerfirma nok også kunne udføre opgaven, men man er bare i mere trygge og sikre hænder, hvis man vælger at bruge det samme malerfirma, som der lavede opgaven sidst.

Flere Nyheder