Aktiviteter undervejs ved en gulvafslibning

20 april 2020
Anders Lundtang Hansen

Trods hvad man måske skulle tro angående overskriften, så skal fokus ikke så meget være på den eller dem, der udfører gulvafslibningen, hvilket blandt andet kan finde sted af disse i nævnte område: https://gulvkanonen.dk/gulvafhoevling-aalborg/ 

Den slags folk skal jo undervejs i en gulvafslibning foretage sig det, som der relaterer sig til en gulvafslibning, ellers er der jo noget galt – de bliver trods alt betalt for at lave deres arbejde, medmindre de holder en frokostpause, toiletpause eller anden tiltrængt pause.

Måske er der ligefrem afsat en tid, hvor opgaven skal laves imens, og så kan håndværkeren jo ellers selv bestyre den tid, men hvis man betales i timeløn, så er der mest høvisk, at man laver arbejdet, som drejer sig om gulvafslibning.

Det er ikke fair at bruge tiden må ubrugbart arbejde, mens man bare regner med, at kunden ikke ved bedre.

Nå, men fokus skulle være på kunden, for mens sådan en gulvafslibning står på, så bør man ikke forstyrre fagmanden, og det er jo forståeligt, hvis man gerne vil være derhjemme, mens der er fremmede håndværkere derinde, selvom den slags burde være til at stole på.

Spørgsmålet kan så være, hvad man kan lave imens, for det kan jo larme en del, mens arbejdet står på med at slibe gulvet ned.

Man skal nok ikke invitere til en frokost derhjemme imens, for selv hvis arbejdet ikke udføres, hvor man spiser, vil det stadig kunne høres – det skal ikke være en officiel frokost i hvert fald.

Dog larmer det ikke mere, end at man kan sætte sig med høretelefoner på og høre musik, mens man læser et magasin eller en bog.

Det samme kan man gøre med TV’et eller computeren, som man kan se på eller spille på, hvis man bruger høretelefoner imens.

Der vil nok være flere ting, man kan lave, men man bør lave noget, hvor man kan holde støjen ude og lukke inde i sig selv.

Flere Nyheder